Κριτική για Badoo

Jun 28, 2019

Γενικές Πληροφορίες

Αυτή η ιστοσελίδα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βρείτε άλλους ανθρώπους που αναζητούν περιστασιακές γνωριμίες. 

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δημιουργήσετε ένα προφίλ που θα σας πάρει μόνο μερικά λεπτά και στη συνέχεια μπορείτε να ξεκινήσετε την περιήγηση στα προφίλ για να βρείτε κάποιον/α που σας ταιριάζει. 

Βάλτε όσο περισσότερα ή όσο λιγότερα στοιχεία θέλετε, αφού μπορείτε πάντα να επιστρέψετε αργότερα για να προσθέσετε τα υπόλοιπα. 

Το να δίνετε περισσότερες πληροφορίες για εσάς είναι πιθανώς καλύτερο, γιατί σας δίνει περισσότερες πιθανότητες να βρεθεί αντιστοιχία με κάποιον που θα ταιριάζετε. 

Επισκεφτείτε το Badoo

Διεπαφή Χρήστη

Αν αναφέραμε όλες τις επιλογές που διαθέτει αυτή η ιστοσελίδα θα ήταν συντριπτικές. 

Ευτυχώς, οι περισσότερες από αυτές είναι κρυμμένες μέχρι να τις χρειαστείτε, καθιστώντας αρκετά εύκολο το να πλοηγηθείτε οποιαδήποτε δεδομένη στιγμή. 

Τα κουμπιά είναι όλα ωραία και μεγάλα και καλά τοποθετημένα και μπορείτε εύκολα να επιστρέψετε στην αρχική σελίδα ανά πάσα στιγμή αν κολλήσετε. 

Επισκεφτείτε το Badoo

Βρίσκοντας Αντιστοιχίες

Γίνονται αντιστοιχίες σας με άλλους ανθρώπους με βάση το προφίλ σας και γι 'αυτό γιατί η προσθήκη περισσότερων λεπτομερειών είναι πάντα καλύτερη. 

Ακόμα κι αν συμπληρώσετε το προφίλ σας όσο το δυνατόν περισσότερο, πιθανότατα θα έχετε αντιστοιχίες με πολλούς ανθρώπους, αφού υπάρχουν τόσοι πολλοί χρήστες. 

Ευτυχώς, μπορείτε να κατηγοριοποιήσετε τη λίστα σύμφωνα με μια σειρά επιλογών όπως η απόσταση του άλλου ατόμου από εσάς ή να την περιορίσετε εξαιρώντας ανθρώπους που είναι έξω από ένα συγκεκριμένο ηλικιακό εύρος.

Our Score