Πώς να Ξεκινήσετε να Κάνετε Γνωριμίες Ξανά Μετά από ένα Διαζύγιο

May 31, 2019

Το διαζύγιο είναι πάντα απίστευτα σκληρό για όλους τους εμπλεκόμενους. 

Ακόμη και αν τα πράγματα διευθετηθούν εντελώς φιλικά από όλες τις πλευρές, ακόμη και τότε μπορεί να είναι μια μακρά και επώδυνη διαδικασία

Ωστόσο, μόλις τελειώσει τα πράγματα γίνονται καλύτερα

Οι άνθρωποι αρχίζουν να σκέφτονται για το τι έρχεται στη συνέχεια και ίσως ακόμη και να επιθυμούν να ξεκινήσουν από την αρχή. Το μεγάλο ερώτημα είναι "πώς". 

Πώς ξεκινάτε ξανά να κάνετε γνωριμίες μετά από όλα αυτά; Θα είναι διαφορετικό για όλους, αλλά αυτές οι συμβουλές είναι μια καλή αρχή.

1# Να είστε Αισιόδοξος/η

Εάν σκέφτεστε να βρείτε την αγάπη ξανά ως "πότε" και όχι ως "εάν" τότε θα κάνετε τη διαφορά. Είναι κάτι περισσότερο από ευσεβής σκέψη, θα αλλάξει τα πράγματα στη συμπεριφορά σας και θα έχει θετικό αντίκτυπο στη νέα σας ζωή σε σχέση με τις γνωριμίες.

2# Να Είστε Έτοιμος/η

Το να ξεκινήσετε ξανά τις γνωριμίες είναι καλό. Το να κάνετε γνωριμίες για να δοκιμάσετε και να πιέζετε τον εαυτό σας να προχωρήσει, δεν είναι καλό. Βεβαιωθείτε πως είστε πραγματικά έτοιμοι πριν ξεκινήσετε. Μπορείτε να περιμένετε λίγο περισσότερο εάν δεν είστε σίγουροι.

3# Αποφασίστε Τι Θέλετε

Η αποφυγή των ζητημάτων ενός διαζυγίου σημαίνει και πάλι την αποφυγή των ίδιων λαθών. Ο καλύτερος τρόπος να γίνει αυτό είναι να αντιληφθείτε τα πράγματα που θέλετε και να μείνετε με αυτά. Μην συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο.

4# Να Είστε Online

Οι γνωριμίες γίνονται online τώρα. Υπάρχουν πάρα πολλές ιστοσελίδες γνωριμιών και εφαρμογές που έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να βρείτε τον/την τέλειο/α σύντροφο.