Κορυφαίες 5 Ιστοσελίδες Γνωριμιών στην Ελλάδα για Μεγαλύτερες Ηλικίες για το 2019

Οι γνωριμίες σε ώριμες ηλικίες είναι δημοφιλείς για τους εργένηδες άνω των 50 ετών. Σας βοηθάμε να περιηγηθείτε στις online γνωριμίες για εργένηδες 50+, ώστε να μπορείτε να βρείτε ότι καλύτερο υπάρχει!

Οι κορυφαίες ιστοσελίδες μας:

Πιο Δημοφιλής Επιλογή

iDates

Βαθμ/γία! (4281)

iDates κάνει ευκολότερη τη χρονολόγηση

Αξιολόγηση >

9.8

Αξιολόγηση >

Βαθμ/γία! (4281)

Το iDates είναι μια εφαρμογή χρονολόγησης για άνδρες και γυναίκες και επίσης μια εφαρμογή για την εξεύρεση νέων φίλων.
 • εύκολο στη χρήση και καθαρό
 • πολλά νέα μέλη καθημερινά
 • λογαριασμού σε 2 λεπτά
Πιο Δημοφιλής Επιλογή

Worldflirts

Βαθμ/γία! (3121)

συνομίλησε. φλέρταρε. διασκέδασε!

Αξιολόγηση >

9.7

Αξιολόγηση >

Βαθμ/γία! (3121)

Γνώρισε άτομα για φιλία και έρωτα. Θα σου πάρει μόνο μερικά δευτερόλεπτα...

 

Πιο Δημοφιλής Επιλογή

MaxxLove

Βαθμ/γία! (4562)

Βρείτε την αληθινή αγάπη εδώ!

Αξιολόγηση >

9.4

Αξιολόγηση >

Βαθμ/γία! (4562)

Εμείς φέρνουμε τον έναν κοντά στον άλλο. Ο έρωτας τους ενώνει.
 • δωρεάν εγγραφή
 • Επιβαιβωμένα προφιλς
 • 100.000 Εγγεγραμένοι Χρήστες
Πιο Δημοφιλής Επιλογή

Lov.net

Βαθμ/γία! (4121)

Ψάχνετε για κάτι ξεχωριστό; Χρησιμοποιήστε την αναζήτησή μας για να αποκτήσετε ακριβώς αυτό που θέλετε.

Αξιολόγηση >

9.1

Αξιολόγηση >

Βαθμ/γία! (4121)

Βρείτε, επικοινωνήστε και γνωρίστε άτομα που σας ταιριάζουν!

 • Κάντε αναζήτηση σε εκατομμύρια προφίλ, συνομιλήστε σε πραγματικό χρόνο 
 • μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας
 • Τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας
Πιο Δημοφιλής Επιλογή

Badoo

Βαθμ/γία! (8241)

50.000 νέα μέλη κάθε εβδομάδα

Αξιολόγηση >

8.9

Αξιολόγηση >

Βαθμ/γία! (8241)

Βρείτε νέους φίλους, ενδιαφέροντα αποσπάσματα και επικοινωνία διασκέδασης:

 • Ένα καλό πακέτο δωρεάν υπηρεσιών.
 • Ένας μεγάλος αριθμός εγγεγραμμένων χρηστών.
 • Ειδική λειτουργία --- "κλείσιμο συναντήσεων"
Πιο Δημοφιλής Επιλογή

Faster Friend

Βαθμ/γία! (2354)

Να οι καλύτεροι ιστότοποι περιστασιακών γνωριμιών!

Αξιολόγηση >

8.4

Αξιολόγηση >

Βαθμ/γία! (2354)

Βρείτε ειδικούς φίλους γρήγορα στην πιο έξυπνη ιστοσελίδα κοινωνικής Dating!

Τελευταία Άρθρα

Image

Επιλέγοντας την καλύτερη φωτογραφία προφίλ

Η επιλογή μιας καλής φωτογραφίας προφίλ σε μια ιστοσελίδα γνωριμιών είναι πραγματική σημαντική, και κάτι το οποίο πρέπει να σκεφτείτε και να ψάξετε αρκετά. Μπορεί να είστε το τέλειο ταίρι με κάπο...

Image

Πώς να Ξεκινήσετε να Κάνετε Γνωριμίες Ξανά Μετά από ένα Διαζύγιο

Το διαζύγιο είναι πάντα απίστευτα σκληρό για όλους τους εμπλεκόμενους. Ακόμη και αν τα πράγματα διευθετηθούν εντελώς φιλικά από όλες τις πλευρές, ακόμη και τότε μπορεί να είναι μια...

Image

Ένας Σύντομος Οδηγός για το πώς να Γράψετε Μηνύματα σε Ιστοσελίδες Γνωριμιών

Γράφοντας Μηνύματα σε Ιστοσελίδες ΓνωριμιώνΔεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι online γνωριμίες έχουν φέρει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι έρχονται σε επαφή. Το ερώτημα εί...

Ιστοσελίδες για Γνωριμίες σε Μεγαλύτερη ηλικία και Ασφάλεια

Η εγγραφή σε μια από τις πολλές ιστοσελίδες που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για ηλικιωμένους είναι πολύ απλή. Έχουμε συλλέξει τις μεγάλες, αξιόπιστες ιστοσελίδες για να κάνετε κάποια έρευνα πριν πληρώσετε για τις υπηρεσίες τους.

Επίσης έχουμε καταγράψει κάποιες δωρεάν ιστοσελίδες για εσάς. Θα θέλαμε να σας ευχηθούμε καλή τύχη στην αναζήτηση της αγάπης σας.
Οι γνωριμίες για ηλικιωμένους  εργένηδες άνω των 50 στην Ελλάδα  είναι ένας διασκεδαστικός και συναρπαστικός τρόπος για να διευρύνετε τους ορίζοντες των δυνατοτήτων των γνωριμιών σας. Ενώ πολλές από τις μεγάλες ιστοσελίδες δεν εστιάζουν στην Ελληνική ζήτηση, υπάρχει ένας αυξανόμενος αριθμός διαχειριστών των οποίων οι υπηρεσίες έχουν πλέον επεκταθεί ώστε να συμπεριλάβουν τη Βόρεια Ιρλανδία, τη Σκωτία και την Ουαλία.

Αυτό ανταποκρίνεται στην αυξανόμενη ζήτηση! Σωστά’, οι γνωριμίες για ηλικιωμένους στην Ελλάδα  δεν είναι πλέον κάτι το οποίο έχει στιγματιστεί. Μάλλον συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους εργένηδες και τις εργένισσες άνω των 50 ετών.

Οι ιστοσελίδες γνωριμιών για ηλικιωμένους είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να αυξήσετε τον αριθμό των ανθρώπων που γνωρίζετε και αν όλα πάνε καλά, ‘να’ κάνετε και σχέση μαζί τους. Ωστόσο, μερικές φορές οι άνθρωποι ξεχνούν την προσωπική τους ασφάλεια όταν φλερτάρουν σε online ιστοσελίδες γνωριμιών για ηλικιωμένους.

Παρόλο που δεν υπάρχει λόγος παράνοιας – πραγματικά δεν θα’ θέλαμε να δούμε την πιθανή εμπειρία της ζωής σας στις online γνωριμίες να αλλάζει από έναν απατεώνα. Συγκεντρώσαμε αυτή την εξαιρετικά σύντομη περίληψη για το πώς να παραμείνετε ασφαλείς όταν γνωρίζετε ανθρώπους online:

 1. Ποτέ μην στείλετε χρήματα σε ένα άτομο που δεν έχετε συναντήσει ή δεν γνωρίζετε. Θα πρέπει να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί όταν κάποιος ξένος σας ζητά να τον βοηθήσετε οικονομικά. Ανεξάρτητα από το πόσο θλιβερή είναι η ιστορία και πόσο τον εμπιστεύεστε και πιστεύετε, το 99% των περιπτώσεων, αυτοί οι απατεώνες θέλουν μόνο να πάρουν τα χρήματά σας. Αυτοί οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες που δημιουργούν δραματικές ιστορίες και αποζητούν τη συμπόνια σου – συχνά χρησιμοποιούν ασθένειες, τραγικά προσωπικά γεγονότα όπως ατυχήματα ή άλλες θλιβερές ιστορίες. Έτσι πριν αποφασίσετε να στηρίξετε οικονομικά ένα άτομο που δεν γνωρίζετε, θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν στενό φίλο, ένα μέλος της οικογένειας ή έναν δικηγόρο. Συνήθως τρίτα άτομα έχουν μια πιο αντικειμενική άποψη για το θέμα.
 2. Να είστε πάντοτε συνετοί όταν συναντάτε κάποιον για πρώτη φορά. Γνωρίσατε κάποιον ξεχωριστό ο οποίος πιστεύετε πως έχει πολύ ενδιαφέρον και ανυπομονείτε να τον συναντήσετε για πρώτη φορά – αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό και κατανοητό. Ωστόσο, θα πρέπει να λάβετε μερικές βασικές προφυλάξεις: ενημερώστε κάποιον που εμπιστεύεστε ότι θα συναντήσετε κάποιον που γνωρίσατε online, δώστε του τα στοιχεία της ιστοσελίδας, αν μπορείτε. Ενημερώστε την οικογένεια ή τον φίλο σας για το όνομα, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον αριθμό τηλεφώνου του ατόμου που θα συναντήσετε. Επιπλέον, επιλέξτε μια δημόσια τοποθεσία ή ένα μέρος όπου θα αισθάνεστε άνετα και σας δίνει την επιλογή να φύγετε αν συνειδητοποιήσετε ότι μπορεί να μην είναι ο τέλειος σύντροφος για εσάς.

Τα σημεία που αναφέρονται παραπάνω δεν έχουν σκοπό να σας τρομάξουν ή να σας αποτρέψουν από τις online γνωριμίες για μεγαλύτερες ηλικίες! Τα ραντεβού σε ώριμη ηλικία μπορούν να είναι και διασκεδαστικά και ασφαλή αν σέβεστε κάποιους βασικούς κανόνες (και έχετε κοινή λογική). Υπάρχουν πολλοί Έλληνες εργένηδες όπως και εσείς που ψάχνουν για τον σωστό σύντροφο.

Σε όποια χώρα και αν σας πηγαίνει η αναζήτησή σας για αγάπη, ελπίζουμε να έχετε ένα υπέροχο ταξίδι και σας ευχόμαστε ότι καλύτερο.